גלידת בננות עם נוטלה

א בטבת התשעו
,
13 בדצמבר, 2015
13/12/2015 22:57
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

5 בננות, 4 כפות נוטלה, שליש קופסת שימורים של חלב מרוכז, שמנת מתוקה

הוראות הכנה

מקפיאים את הבננות לכמה שעות או לילה.

מרסקים את הבננות במעבד מזון.

מוסיפים כמה כפות נוטלה ואת החלב המרוכז.

מקציפים שמנת מתוקה.

מערבבים את שלושת התערובות ומקפיאים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר