קיש פטריות

ו בסיון התשעא
,
08 ביוני, 2011
08/06/2011 22:46
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

בצק:

100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

200 גרם קמח

כפית סוכר

קורט מלח

חצי כוס מים

מלית:

2 סלסלות פטריות שמפיניון (אפשר להוסיף פטריות יער)

מיכל שמנת לבישול 15%

מעט חמאה

חצי כוס חלב

3 שיני שום

2 קוביות תיבול פטריות

חצי כפית אגוז מוסקט מגורד

מלח לפי הטעם

3 ביצים

הוראות הכנה

ללוש יחד את מרכיבי הבצק, ליצור כדור ולקרר. לפרוס את הפטריות ולטגן בחמאה עם השום (להשאיר את שיני השום שלמות!), אגוז המוסקט, החלב וקוביות התיבול (להזהר לא לבשל את הפטריות יותר מידי - הן גם ככה יתבשלו עוד בתנור). להוציא את שיני השום, להוסיף את השמנת ולהסיר מהאש. להוסיף את הביצים ולערבב היטב.

לשטח את הבצק בתבנית מקומחת, להוסיף את המלית ולאפות כ-15-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. על הקיש להיות מעט שחום.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר