קיש פטריות ועשבי תיבול

ו בחשון התשסט
,
04 בנובמבר, 2008
04/11/2008 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

200 גר´ קמח

120 גר´ חמאה קרה חתוכה לקוביות אפשר להחליף למחמאה

6 גר´ מלח

קורט סוכר

שמנת מתוקה לפי הצורך - עד שהבצק לא דביק.אפשר מים במקום

מלית

220 סמ"ק שמנת מתוקה

50 סמ"ק חלב אפשר ריץ´ תחליף חלב או קצפת צמחית

4 ביצים

2 חלמונים

2 כפות עשבי תיבול מחמישה סוגים שונים

300 גר´ פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות

מלח, פלפל לבן

הוראות הכנה

לערבב יחד קמח, מלח, סוכר וחמאה להוסיף בהדרגה שמנת עד לקבלת בצק. לקרר במשך חצי שעה - רצוי לקרר לא מגולגל כמו כדור, אלא שטוח כמו פיתה.

לאדות את הפטריות ולקרר

לערבב את כל החומרים יחדד, לצקת לתבנית פאי, לאפות 25 דקות בחום של 170 מעלות

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר