קיש עגבניות ועשבי תיבול

כא בכסלו התשעו
,
03 בדצמבר, 2015
03/12/2015 19:43
looola צילום: looola
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

B]חומרים לבצק:[/B]

100 גר´ גבינה צהובה

1 כף טימין

1.5 כוסות קמח

חצי כפית מלח

125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

1 ביצה קטנה

1 כף מים קרים

1 כף גרגרי קצח (אל תוותרו!)

[B]חומרים למלית:[/B]

16 עגבניות שרי בינוניות

100 גר´ גבינה בולגרית

1 גביע שמנת חמוצה

3ביצים

1 כף פטרוזיליה

הוראות הכנה

מגרדים את הגבינה הצהובה לפירורים קטנים ומערבבים עם התימין.

מוציאים חצי מכמות הפירורים ומשאירים בצד.

מוסיפים קמח, מלח וחמאה ומעבדים לפירורים.

מוסיפים ביצה ומים ומעבדים לבצק אחיד.

מוסיפים גרגרי קצח ומטמיעים בבצק בצורה אחידה.

משטחים את הבצק לעיגול בקוטר של 35 ס"מ.

מהדקים את הבצק לתחתית התבנית ולדפנות (תבנית פאי 26 משומנת) וחותכים את הקצוות עם מערוך

דוקרים את הבצק במקומות רבים עם מזלג.

מהדקים עם הבצק רדיד אלומיניום כשהצד המבריק כלפי מטה

מכניסים למקרר לחצי שעה.

הערות

תבנית פאי 24 הבצק טעים טעים! לא לוותר על הקצח!!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר