קיש בטטה ובצל סגול

ה בחשון התשע
,
23 באוקטובר, 2009
23/10/2009 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חומרים לבצק:

1/2 1 כוסות קמח (200 גר´)

120 גר´ חמאה

1 כפית מלח

חצי מיכל שמנת לבישול

כף חומץ

כף שמן זית

מלית בטטה ובצל סגול:

1 בטטה, גודל בינוני – חתוכה לקוביות להוסיף לבצל ולטגן עד שמתחיל להתרכך

1 בצל סגול – פרוס לרצועות רחבות לטגן קלות

1 מיכל שמנת לבישול

4 ביצים

50 גר´ גבינת פטה

50 גר´ גבינת פרמזן

50 גר´ גבינת קשקבל

מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט

.

הוראות הכנה

אופן הכנת הבצק:

1. במיקסר, בעזר וו גיטרה, מערבבים

במהירות איטית את הקמח, חמאה, מלח

עד קבלת תערובת פירורית.

2. מוסיפים את השמנת , חומץ, שמן

זית וממשיכים לערבב עד קבלת בצק

בעל מירקם אחיד.

3. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

4. לאחר קירור הבצק, מרדדים לעובי של 1/2 ס"מ, מרפדים את תבנית האפייה ואופים בטמפ´ של 170 מעלות 12 דקות.

אופן הכנת המלית:

1. מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את כל החומרים למעט הבטטה הבצל והגבינות.

2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים.

3. מפזרים את הבטטה והבצל הסגול על הבצק האפוי ויוצקים מעל את התערובת הנוזלית.

4. אופים בטמפ´ של 170 מעלות כ-25 דקות

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר