פשטידת צ'יפס

ל באב התשסז
,
14 באוגוסט, 2007
14/08/2007 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

800 ג´ צ´יפס קפוא

2 בצלים פרוסים

קופסא קטנה של פטריות חתוכות

4 ביצים

מלח

פלפל

2 כפות אבקת מרק (טעם עוף, בצל או פטריות)

תבנית ח"פ רגילה מרופדת בנייר אפיה

הוראות הכנה

להוציא קצת קודם את הצ´יפס מהמקפיא ע"מ שיפשיר מעט.

לטגן את פרוסות הבצל עד שיזהיב.

להוסיף את הפטריות.

לערבב בקערה גדולה עם הצ´יפס ועם כל יתר הרכיבים.

לאפות בחום 180 מעלות 50-60 דקות.

הערות

המתכון באדיבות עיתון ישן

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר