פשטידת צ'יפס

ל באב התשסז
,
14 באוגוסט, 2007
14/08/2007 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

800 ג´ צ´יפס קפוא

2 בצלים פרוסים

קופסא קטנה של פטריות חתוכות

4 ביצים

מלח

פלפל

2 כפות אבקת מרק (טעם עוף, בצל או פטריות)

תבנית ח"פ רגילה מרופדת בנייר אפיה

הוראות הכנה

להוציא קצת קודם את הצ´יפס מהמקפיא ע"מ שיפשיר מעט.

לטגן את פרוסות הבצל עד שיזהיב.

להוסיף את הפטריות.

לערבב בקערה גדולה עם הצ´יפס ועם כל יתר הרכיבים.

לאפות בחום 180 מעלות 50-60 דקות.

הערות

המתכון באדיבות עיתון ישן

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

השר בנט וראש החמ"ד, ד"ר אברהם ליפשיץ צילום: ששון תירם

הבשורה הטובה של החמ"ד

קרא עוד