פשטידת פטריות מוקרמת

כח בכסלו התשע
,
15 בדצמבר, 2009
15/12/2009 0:00
חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

מצרכים:

3 ביצים

1 שמנת "השף הלבן" לבישול

2 קופסאות פטריות טריות/שימורים(אני אישית מעדיפה פטריות טריות זה משדרג את הטעם)

1 בצל גדול

1/2 חבילת גבינה צהובה מגורדת

1 קוטג

אגוז מוסקט

שקית רוטב פיטריות(רצוי אבקת רוטב פטריות מוקרם אך לא חובה.)

מעט חלב(במידה שיש מליחות כתוצאה מהמרק פיטריות...לא חובה...)

4 כפות קמח תופח

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

טיגון בצל+פיטריות עד להזהבה(לא להשחימם כי אחרת טעמם יהיה מר.)

להסיר מהאש ולהניח לזה להתקרר.

לאחר מכן להעביר לקערה,להוסיף את שאר המצרכים ולערבב הכל יחדיו בתנועת קיפול...

לשמן את התבנית ולאפות בחום של 180 מעלות.

בתאבון!(+:

הערות

המתכון באדיבות מעיין

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שמחה ולאה גולדין צילום: Yonatan Sindel/Flash90

משפחת גולדין דורשת: לא לאפשר את קבורת המהנדס, עד להשבת החיילים והאזרחים מעזה

קרא עוד