ספגטי ברוטב חמאה, שום, פטרוזיליה ופרמזן

חדשות כיפה ברילה 02/11/17 10:11 יג בחשון התשעח

פסטה בחמאה, צילום: אנטולי מיכאלו
פסטה בחמאה, צילום: אנטולי מיכאלו

מצרכים

ל4-5 מנות

500 גרם ספגטי של ברילה

לרוטב:

מומלץ להכין את כל מרכיבי הרוטב מראש.

50 גרם חמאה, חתוכה לקוביות

3 כפות שמן זית עדין

5 שיני שום כתושות

מלח, פלפל

½ 1 – 1 כוסות עלי פטרוזיליה, קצוצה

½ כוס פרמזן מגורדת

להגשה:

גבינת פרמזן

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה במים רותחים, בהתאם להוראות על גבי האריזה.

2-3 דקות לפני שהפסטה מוכנה מתחילים בבישול הרוטב:

במחבת רחבה ושטוחה ממיסים חמאה ומוסיפים שמן זית, כשהחמאה נמסה מוסיפים את השום ומערבבים.

כשמתחילים להרגיש את ניחוחות השום (זהירות שלא ייחרך) מוסיפים את הספגטי (שזה עתה הסתיים בישולו) מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל וגבינת פרמזן מגורדת ומערבבים היטב שכל הספגטי יספוג את הטעמים.

מגישים מיד עם עוד גבינת פרמזן לפי הטעם

המתכון באדיבות פסטה ברילה

כתבות נוספות