מצרכים
4 כוסות ברוקולי, פרחים בלבד
חבילת פסטה ספגיטיני
4 שיני שום
1/4 כוס צנוברים
1/4 כוס שמן זית
1 כף חומץ בן-יין לבן
1/2 כפית פלפל אדום גרוס
100 גרם גבינת גליל מפוררת
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
* מבשלים את פרחי הברוקולי בסיר גדול עם מים ומלח, בערך 6 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך. מעבירים את הפרחים למסננת ושומרים על המים.
* מבשלים את הפסטה באותם מים שבהם בושלו פרחי הברוקולי, לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר.
* קוצצים את השום והצנוברים במעבד מזון, מוסיפים את הברוקולי, השמן, החומץ, הפלפל האדום, וגבינת הגליל.
מעבדים עד לקבלת מחית חלקה.
* יוצקים את הרוטב על הפסטה ומחממים בחום נמוך.
מתבלים במלח ובפלפל שחור ומגישים חם עם גבינת פרמזן מגוררת בצד
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן