פסטה ברוטב ברוקולי וצנוברים

חדשות כיפה מיצמיצ 17/06/08 00:00 יד בסיון התשסח

מצרכים

4 כוסות ברוקולי, פרחים בלבד

חבילת פסטה ספגיטיני

4 שיני שום

1/4 כוס צנוברים

1/4 כוס שמן זית

1 כף חומץ בן-יין לבן

1/2 כפית פלפל אדום גרוס

100 גרם גבינת גליל מפוררת

100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

* מבשלים את פרחי הברוקולי בסיר גדול עם מים ומלח, בערך 6 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך. מעבירים את הפרחים למסננת ושומרים על המים.

* מבשלים את הפסטה באותם מים שבהם בושלו פרחי הברוקולי, לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר.

* קוצצים את השום והצנוברים במעבד מזון, מוסיפים את הברוקולי, השמן, החומץ, הפלפל האדום, וגבינת הגליל.

מעבדים עד לקבלת מחית חלקה.

* יוצקים את הרוטב על הפסטה ומחממים בחום נמוך.

מתבלים במלח ובפלפל שחור ומגישים חם עם גבינת פרמזן מגוררת בצד

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות