רוטב שמנת טונה ואפונה לפסטה

יא בתמוז התשע
,
23 ביוני, 2010
23/06/2010 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 שמנת מתוקה/לבישול

1 עגבניה חתוכה לקוביות

1 קופסת שימורים טונה

1/2 קופסת שימורי אפונה

מל"פ

כף צ´ילי מתוק

הוראות הכנה

מחממים את השמנת

מוסיפים את שאר הרכיבים, מבשלים לעוד 5 דק´ תוך כדי ערבוב מדי פעם.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר