רוטב שמנת ופטריות לפסטה

כ בסיון התשסח
,
23 ביוני, 2008
23/06/2008 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 כפות חמאה

1 שן שום כתושה

150 גרם פטריות טריות פרוסות

1 כוס (200 מ"ל) שמנת מתוקה

מלח ופלפל

מעט אגוז מוסקט

כ-500 גרם פסטה מבושלת

1 כף עירית קצוצה

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן משחימות והנוזלים מתאדים. מוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומפזרים מעט עירית מלמעלה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר