קנלוני במילוי פטריות וגבינות

יא בטבת התשע
,
28 בדצמבר, 2009
28/12/2009 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

קנלוני פטריות

צינורות קנלוני מוכנים (חבילה אחת תספיק, לקנות את אלו שלא דורשים בישול)

למלית:

רבע כוס שמן זית

בצל גדול קצוץ דק

3-4 שיני שום

2 סלסילות פטריות מנוגבות וקצוצות גס על גבעוליהן

3 עגבניות קלופות וקצוצות

50 גרם קשקבל

50-100 ריקוטה

לרוטב בשמל:

50 גרם חמאה

2 כפות קמח

2 כוסות חלב חם

מלח ופלפל טחון טרי

חצי כפית אגוז מוסקט מגורר

100 ג´ גבינת קשקבל או פרמזן מגוררת

הוראות הכנה

להכנת המלית: מחממים את השמן, ומוסיפים את הבצל הקצוץ והשום הכתוש.מטגנים עד שהבצל נהיה שקוף ומוסיפים את הפטריות הקצוצות.

מבשלים 5 דקות עד שהפטריות יפרישו את נוזליהןמוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שכל הנוזלים התאדו.מסירים מהאש ומצננים מעט.

כשהפטריות קרות מוסיפים את הגבינות ומתבלים במלח ופלפל.

ממלאים את צינורות הקנלוני במלית הפטריות והגבינה ועורכים בצפיפות בתבנית בשכבה אחת.

להכנת רוטב הבשאמל:

ממיסים בסיר גדול את החמאה זורים את הקמח ובוחשים עד שהחמאה תיספג בו. מוסיפים את החלב

החם בקילוח דק תוך בחישה רצופה מוסיפים כפית מלח, פלפל ואגוז מוסקט.מוסיפים מחצית מהקשקבל

ומבשלים על אש נמוכה רבע שעה תוך ערבוב לעיתים תכופות.

מפזרים את הבשמל על הקנלוני ובוזקים מעל את יתרת הגבינה המגוררת. עד שלב זה אפשר להכין את הקלנולי מראש.

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) ואופים את הקנלוני כחצי שעה עד שהבשאמל יזהיב ויבעבע.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר