פסטה ברוטב ברוקולי וצנוברים

יד בסיון התשסח
,
17 ביוני, 2008
17/06/2008 0:00
חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

4 כוסות ברוקולי, פרחים בלבד

חבילת פסטה ספגיטיני

4 שיני שום

1/4 כוס צנוברים

1/4 כוס שמן זית

1 כף חומץ בן-יין לבן

1/2 כפית פלפל אדום גרוס

100 גרם גבינת גליל מפוררת

100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם.

הוראות הכנה

* מבשלים את פרחי הברוקולי בסיר גדול עם מים ומלח, בערך 6 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך. מעבירים את הפרחים למסננת ושומרים על המים.

* מבשלים את הפסטה באותם מים שבהם בושלו פרחי הברוקולי, לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר.

* קוצצים את השום והצנוברים במעבד מזון, מוסיפים את הברוקולי, השמן, החומץ, הפלפל האדום, וגבינת הגליל.

מעבדים עד לקבלת מחית חלקה.

* יוצקים את הרוטב על הפסטה ומחממים בחום נמוך.

מתבלים במלח ובפלפל שחור ומגישים חם עם גבינת פרמזן מגוררת בצד

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר