מצרכים
2 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה(וקצת יותר)
1/2 כפית סודה לשתיה
2 כפיות קינמון
קופסא של רסק תפוחי(משימורים)- כ2 כוסות
4 ביצים
1/2-3/4 כוס שמן קנולה
תוספות: אגוזים, שוקלד צ´יפס צימוקים,
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים ביחד היטב את הסוכר, קמח אבקת אפיה סודה לשתיה והקינמון.
מוסיפים לחומרים היבשים את רסק התפוחים 4 ביצים והשמן.
ניתן להוסיף תוספות שונות כיד הדמיון הטובה(צימוקים , שוקלד צ´יפס אגוזים וכד´)
מכניסים לתנור לחצי שעה על חום 170 מעלות
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מתכון שנתנה לי שרה שטרן