פאי תפוחים

א בטבת התשעו
,
13 בדצמבר, 2015
13/12/2015 0:04
פאי תפוחים צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

לתבנית פאי בקוטר 25 ס"מ בערך

בצק

1.5 כוסות קמח (אפשר להמיר 1/4 עד 1/2 כוס באגוזי מלך או שקדים טחונים)

3/4 כוס שיבולת שועל גרוסה(שיבולת שועל רגילה שקצת ריסקתי במעבד מזון או שיבולת שועל להכנה מהירה)

1/2 כוס סוכר

2 חלמונים

קורט מלח

כפית בערך תמצית וניל

קצת פחות מכוס שמן (נגיד 4/5)

(אפשר גם קליפת לימון, אני מוותרת בעיקר מטעמי עצלות, וגםכי לא תמיד טעם הלימון מטעים מבחינתי)

מילוי

4 תפוחים או אגסים אות תערובת

3 כפות סילאן (אפשר גם דבש)

הוראות הכנה

לערבב את כל חומרי הבצק, לשטח 3/4 מהבצק על תבנית הפאי.

מילוי:

לחתוך את הפרות לקוביות, לערבב עם הסילאן בכלי שמתאים למיקרו

לבשל ביחד במיקרו 4 דקות.

לשפוך את הפרות ללא הנוזלים על הבצק

להוסיף כף שתיים מהנוזלים לשארית הבצק

לפורר את שארית הבצק (שעכשיו הוא דביק קצת) על הפרות.

אפיה, חום בינוני, בערך חצי שעה.

הערות

10 מנות טעים במיוחד כשהעוגה קצת חמימה
(עם קצת גלידת וניל בצד)
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר