עוגת תפוחים חמה

כו בכסלו התשעו
,
08 בדצמבר, 2015
08/12/2015 8:37
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

5-6 תפוחים קלופים פרוסים דק

תערובת:

1/2 כוס שמן

3/4 כוס סוכר 3/4 כוס קמח.

2 ביצים

הוראות הכנה

מניחים שכבת תפוחים על תבנית משומנת, מפזרים קינמון ושוב תפוחים וכו עד שנגמרים התפוחים.

שופכים את התערובת על התפוחים ואופים בחום בינוני עד שהשכבה משחימה, כ 3/4 שעה.

מגישים חם עם גלידה וניל.

הערות

עוגה קלה וטעימה מאד!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר