עוגת תפוז עם קרם תפוז

כב בשבט התשעו
,
01 בפברואר, 2016
01/02/2016 21:10
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

4 ביצים מופרדות

1/2 כוס שמן

3/4 כוס מיץ תפוזים

1+1/4 כוס סוכר

2 כוסות קמח תופח

1 סוכר וניל

קליפה מגוררת מתפוז אחד

קרם:

2 כפות קמח

מיץ מתפוז אחד

כחצי כפית קליפה מגוררת

4 כפות סוכר (2 אם משתמשים בריץ´)

2 חלמונים

שמנת מתוקה (או קצפת ריץ´)

הוראות הכנה

מערבבים חלמונים+שמן+מיץ+סוכר, מוסיפים קמח ווניל ומערבבים היטב. מקציפים את החלבונים, ומקפלים בעדינות לתוך הבלילה. אופים ב-180 מעלות כ-45 דקות. מצננים.

קרם:

מערבבים קמח+ מעט מיץ בסיר קטן. מוסיפים את יתרת המיץ, הקליפה והסוכר. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. טורפים פנימה חלמונים (ע"י השוואת טמפ´). מקררים במקרר. אחרי שקר ממש - מקציפים את השמנת ומערבבים ביחד.

חוצים את העוגה, מורחים חצי מהקרם, מכסים במחצית השניה של העוגה, ומורחים קרם מעל.

הערות

תבנית עגולה 24-26
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר