עוגת שוקולד עסיסית

כא בכסלו התשעו
,
03 בדצמבר, 2015
03/12/2015 14:56
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1.5 כוס קמח

1 כוס סוכר

1. א. אפיה

1 סוכר וניל

4 כפות קקאו

3 ביצים

3/4 כוס שמן

הוראות הכנה

בעקרה 1 מערבבים את החומרים היבשים- קמח, סוכר, א. אפיה, סוכר וניל וקקאו.

בקערה 2 מערבבים שמן וביצים

שופכים את היבשים לרטובים, מערבבים היטב ומוסיפים כוס מים רותחים

מתקבלת בלילה נוזלית.

שופכים לתבנית חד פעמית או ל- 2 תבניות אינגליש קייק

אופים כחצי שעה ב 170 מעלות, עד שקיסם יוצא נקי.

אפשר לשפוך רוטב שוקולד (100 גר´ שוקולד מומס+חצי ריץ´) מעל

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר