עוגת רסק תפוחים

א בטבת התשעו
,
13 בדצמבר, 2015
13/12/2015 5:22
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 כוסות סוכר

4 כוסות קמח

שקית אבקת אפיה(וקצת יותר)

1/2 כפית סודה לשתיה

2 כפיות קינמון

קופסא של רסק תפוחי(משימורים)- כ2 כוסות

4 ביצים

1/2-3/4 כוס שמן קנולה

תוספות: אגוזים, שוקלד צ´יפס צימוקים,

הוראות הכנה

מערבבים ביחד היטב את הסוכר, קמח אבקת אפיה סודה לשתיה והקינמון.

מוסיפים לחומרים היבשים את רסק התפוחים 4 ביצים והשמן.

ניתן להוסיף תוספות שונות כיד הדמיון הטובה(צימוקים , שוקלד צ´יפס אגוזים וכד´)

מכניסים לתנור לחצי שעה על חום 170 מעלות

הערות

תבנית גדולה מאוד מתאים להקפאה,
מתאים לשומרי משקל.

המתכון באדיבות מתכון שנתנה לי שרה שטרן

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר