עוגת טו בשבט עסיסית

ז בשבט התשעו
,
17 בינואר, 2016
17/01/2016 17:21
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 ביצים 

1 קופסא רסק תפוחים לא ממותק (560 גרם)

1/2 כוס שמן זרעי ענבים

2 כוסות סוכר קנים

3 כוסות קמח 70% עדין

2 כפיות א. אפיה ללא אלומניום

חצי כוס אגוזי מלך קצוצים

כוס פירות יבשים קצוצים

כפית קינמון

הוראות הכנה

מחממים תנור ל180 מעלות

מניחים בקערה גדולה: ביצים, שמן, רסק תפוחים. טורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה.

מוסיפים בהדרגה קמח וא.אפיה ומערבבים היטב שלא יהיו גושים.

קוצצים פירות יבשים- מערבבים עם מעט קמח ומוסיפים לתערובת, בשלב זה נוסיף גם את האגוזים והקינמו.ן

מקשטים מלמעלה במעט סוכר קנים וקינמון

מעבירים לתבנית אינגלישקיק משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 20-25 דקות עד להזהבה

הערות

המתכון בחסות הקונדיטורים של רשת על המשקל

המתכון באדיבות באדיבות רשת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר