עוגת חמאת בוטנים ושוקולד

כח בכסלו התשעו
,
10 בדצמבר, 2015
10/12/2015 10:24
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 כוסות קמח

4 כוס שמן

3-4 ביצים

1/4 1 כוס סוכר

כוס חמאת בוטנים

שקית אבקת אפייה

חפיסת שוקולד מריר

הוראות הכנה

מערבבים יחד את כל החומרים חוץ מהשוקולד.

3 אפשרויות להוספת השוקולד:

1. לגרר לתערובת

2. להמיס, לשפוך בפס דק לתבנית אחרי ששמים בה את התערובת של העוגה, ולערבב קצת עם סכים לדוגמה של "שיש"

3. אחרי ששמים את התערובת בתבנית- לפזר למעלה קוביות שוקולד, להכניס לתנור ל5 דקות, ואז להוציא, ליצור עם סכין דוגמה של

"שיש" ולהכניס שוב.

לאפות כ30 דקות, עד שהעוגה מתייצבת, אבל קיסם לא צריך לצאת יבש.

הערות

תבנית חד"פ בינונית
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר