עוגיות שושנים מבצק פריך

יא באלול התשסח
,
11 בספטמבר, 2008
11/09/2008 0:00
עוגיות שושנים צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 גביע שמנת חמוצה אפשר להחליף ב-2/3 כוס מיץ תפוזים

1 חבילת מרגרינה (200 גרם)

1 חבילת קמח תופח אסם (1/2 2 כוסות)

3 חלמונים (החלבונים לקרם)

2 כפות סוכר

לקרם המילוי:

3 חלבונים

1/2 כוס סוכר

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל

*לגיוון: אפשר להוסיף כף אבקת קקאו

הוראות הכנה

לבצק: מערבלים בקערה במהירות איטית את כל חומרי הבצק עד שנוצר בצק אחיד ונוח לעיבוד.

לשים מעט ומקררים כחצי שעה.

לקרם: מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים סוכר וחבילת פודינג וניל תוך כדי ערבול לקצף נוקשה.

מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה מלבני. מורחים על כל עלה 1/3 כמות מהקרם ומגלגלים לרולדה. חותכים לפרוסות בעובי כס"מ ומסדרים בתבנית על צידן החתוך.

אופים בחום בינוני כ-20 דקות עד שהפרוסות יזהיבו.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר