עוגיות פאדג'

כב בכסלו התשעו
,
04 בדצמבר, 2015
04/12/2015 10:28
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

300 גרם שוקולד מריר / חלב

40 גרם חמאה

2 ביצים

1/2 כוס סוכר

קורט מלח

1/4 כוס קמח

קורט אבקת אפיה

10 גרם אגוזים טחונים

הוראות הכנה

לחמם תנור ל-180 מעלות.

להמיס 200 גרם שוקולד + 40 גרם חמאה

להקציף 2 ביצים + 1/2 כוס סוכר + קורט מלח

לערבב את השוקולד המומס עם הביצים

להוסיף 1/4 כוס קמח + קורט אבקת אפיה

100 גרם שוקולד שבור לחתיכות קטנות + 10 גרם אגוזים

ליצור עוגיות, ולהכניס ל-8 עד 10 דקות בתנור

כשהן נסדקות בשוליים ורכות במרכז - מוכנות!

חשוב לצנן לפני שמכניסים לקופסה.

הערות

משתנה
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר