סופגניות ביס בליווי טופינג ממכר

ה בכסלו התשעו
,
17 בנובמבר, 2015
17/11/2015 9:41
גיא יחיאלי

גיא יחיאליצילום: גיא יחיאלי

בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 כוס קמח תופח "מאסטר שף"

1/2 כוס סוכר

3 ביצים

11/2 גביע גבינה לבנה 3%

קורט מלח

1 ליטר שמן קנולה לטיגון

4 כפות סוכר

טופינג גנאש: ממיסים 100 גרם שוקולד מריר עם חצי מיכל שמנת מתוקה, עד למרקם סמיך ומבריק.

טופינג שמנת: מערבבים 1 כף אבקת סוכר עם 1 מיכל שמנת חמוצה.

הוראות הכנה

מניחים את כל המצרכים בקערת מיקסר ומערבלים עד לקבלת בצק (ניתן לערבב וללוש גם בידיים).

בסיר עמוק מחממים שמן קנולה.

בינתיים קורצים עיגולים בגודל של פינג פונג, ומטגנים עד להזהבה.

מוציאים לנייר סופג ונותנים להם להתקרר מעט.

מגישים לצד קעריות המטבלים.

הערות

המתכון באדיבות אינה קראבצקי עבור המותג הקולינארי "מאסטר שף"
צלם: גיא יחיאלי

המתכון באדיבות אינה קראבצקי עבור המותג הקולינארי "מאסטר שף"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

זאב אלקין צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

אלקין: "הסרת מועמדות? הכל ספינים"

קרא עוד