אזני המן פריכות עם פרג

י באדר התשעה
,
01 במרץ, 2015
01/03/2015 14:50
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

החומרים לבצק:

200 גר´ קוביות חמאה קרה

80 גר´ אבקת סוכר/ 3/4 כוס לא דחוסה

300 גר´ קמח לבן/ 2 כוסות+2 כפות

3 גר´ אבקת אפייה/ 1/3 כף

גרד מלימון וחצי תפוז

1 ביצה

החומרים למלית פרג:

2 כוסות פרג טחון טרי

1/2 כוס סוכר

כוס חלב

2 כפות ריבה

מעט פירורי ביסקוויט

1/4 כוס צימוקים

1/4 כוס אגוזים קצוצים גרד מלימון

הוראות הכנה

אופן הכנת הבצק:

1.במיקסר עם וו גיטרה מערבלים קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה, גרד לימון, תפוז וחמאה לתערובת פירורית, מוסיפים ביצה ומעבדים לבצק.

2.עוטפים ומקררים ל-20 דקות.

3.מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק, קורצים עיגולים, מניחים כפית מהמילוי ומקפלים לצורת אוזן המן.

4.מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20 דקות או עד הזהבה קלה, מוציאים מהתנור.

5.מצננים ומאבקים באבקת סוכר.

אופן הכנת המלית:

מרתיחים את החלב והסוכר.

מוסיפים את יתר החומרים פרט לביסקוויט.

מסירים מהאש ומוסיפים את פירורי הביסקוויט.

מצננים בטמפרטורת החדר.

ממלאים לפי ההוראות.

הערות

באדיבות שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית של "ניופאן גורמה"

המתכון באדיבות שפית הבית של "ניופאן גורמה"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

זירת הפיגוע בהר אדר צילום: הדס פרוש/פלאש 90

הורי נרצח הפיגוע זועמים: "מי החליט לשחרר את המחבל?"

קרא עוד