אוזני המן פריכים לסוכרתיים

י באדר התשעה
,
01 במרץ, 2015
01/03/2015 17:30
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

לבצק

2 כוסות קמח מלא

1 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

1/2 כוס כמו סוכר

1 ביצה

4 כפות טחינה גולמית

1/4 כוס שמן לפתית-קנולה

1/4 כוס מים

למילוי :

1 כוס פרג טחון

1/2 כוס מים 2 כפות כמו סוכר

קליפת לימון

הוראות הכנה

הבצק :

לערבב את הקמח ,אבקת האפייה והסודה לשתיה.

להוסיף כמו סוכר וביצה,

להוסיף שמן וטחינה ומים רק עד שנוצר גוש בצק.

לקרר כחצי שעה .

להכנת המלית :

להמיס את המים עם תחליף הסוכר תוך חימום. להוסיף את הפרג ולהביא לרתיחה עד בעבוע והסמכה. להוסיף את קליפת הלימון ולקרר.

1. על ניר אפייה לרדד עלה בצק דק . לקרוץ עיגולים קטנים.

2. להניח במרכז העיגול כמות קטנה מהמלית בעזרת כפית .

3. לסגור כל עיגול משלושת הצדדים לצורת אוזן

4. על גבי ניר אפיה , לאפות בחום בינוני כ15-20 דקות

הערות

ערכים תזונתיים לעוגיה :
130 קלוריות
3.5 גרם חלבון
6.7 גרם שומן
10 גרם פחמימות
90 מ"ג סידן

המתכון באדיבות הילה בועז, מנהלת מחלקת תזונה ודיאטה בבית החולים לניאדו בנתניה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב דוד מלכה צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

בתי הדין הרבניים מינו מנכ"ל - ארגונים פמיניסטיים זעמו

קרא עוד