אוזני המן מבצק לינזר שקדים במלית קרם מקרונים ודובדבני אמרנה

ו באדר ב'
,
16 במרץ, 2016
16/03/2016 15:30
עמל דכוור צילום: עמל דכוור
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

לבצק לינזר:

750 גרם קמח

500 גרם חמאה

20 גרם א. אפיה

100 גרם אבקת סוכר

2 ביצים

60 גרם סוכר וניל

100 גרם שקדים טחונים

למלית מקרונים ואמרנה:

330 קמח שקדים

330 אבקת סוכר

110 גרם חלבון

200 גרם דובדבני אמרנה קצוצים

הוראות הכנה

אופן הכנת הבצק:

1. מערבבים יחד חמאה + סוכר+ סוכר וניל

2. מוסיפים ביצים ובוחשים

3. מוסיפים קמח+ אבקת אפיה+ שקדים טחונים

4. לישה קצרה.

5. לעטוף בניילון ולקרר לשעתיים.

אופן הכנת המילוי:

ללוש את קמח השקדים+ א. הסוכר + החלבון עד לאיחוד מלא

להוסיף את דובדבני האמרנה

אופן הכנת אוזני המן:

לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי

להניח מלית מקרונים באמצע ולסגור משלוש פינות ולהדק

לאפות ב180 מעלות כ-15 דקות

לצנן ולפזר אבקת סוכר מעל

*ניתן לעטר בשקדים מקורמלים

הערות

צילום: עמל דכוור

המתכון באדיבות שף קונדיטור ארז עמוס, מנהל מגמת קונדיטוריה במכללת רימונים

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר