אוזני המן במילוי שוקולד וקינמון

יט באדר א'
,
28 בפברואר, 2016
28/02/2016 10:36
אסף לוי צילום: אסף לוי
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

רכיבים:

320 גרם חמאה

220 גרם אבקת סוכר

80 גרם אבקת שקד מולבן

500 גרם קמח

כפית תמצית וניל

קורט מלח

2 ביצים

רכיבים למילוי שוקולד:

500 גרם חלב

160 גרם סוכר

קורט מלח

מקל וניל

150 גרם חלמון

50 גרם קורנפלור

200 גרם שוקולד מריר בלגי איכותי

הוראות הכנה

אופן הכנת המילוי

יש לערבב שליש מהחלב בקערה עם החלמון והקורנפלור. יש להרתיח את יתר החלב בתוך סיר בנפרד, עם הסוכר ומקל הקינמון ומעט מלח. לאחר מכן, לערבב היטב עם הקורנפלור. מערבבים היטב ומסננים. לאחר הסינון יש להרתיח שוב הכל יחד ולהביא לרתיחה תוך כדי ערבוב. שופכים פנימה את השוקולד, בוחשים היטב ומצננים.

אופן הכנת הבצק:

יש לבחוש בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, קקאו, אבקת סוכר, תמצית וניל ומלח ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה. להוסיף ביצה אחת ולאחר מיכן את הקמח עד קבלת בצק אחיד. לשים במקרר לשעה מנוחה ולאחר מיכן משטחים ומרדדים על משטח מקומח לעובי של 3-4 מ"מ וקורצים עיגולים. יש למרוח מעט ביצה ולהוסיף את מילוי השוקולד. יש לאפות בטמפרטורת 160 מעלות לכ- 17-20 דקות.

הערות

30 יחידות רשת קפה ביגה מציעה מגוון מילויים עשירים בטעמים של סמל החג המובהק – אוזני המן עם פרג ללא סוכר, שקדים לימון, פקאן, אגוזי מלך ועוד. ובנוסף, מנדבת מתכון עשיר וייחודי, לאוזני המן במילוי שוקולד בלגי וקינמון
צילום: אסף לוי

המתכון באדיבות רשת קפה ביגה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר