מצרכים
5-6 צנונים בינונים,
4 בצלים ירוקים,
אגוזי מלך,
מיונז,
שמן זית,
לימון,
מלח.
הוראות הכנה
לגרד את בצנון על מגרדת לאחר מכן לחתוך את הבצל ירוק (לא לשכוח לפני להשרות 3 דקות במ סבון) עם הגבעול אך להעיף את הזנבות לפורר את האגוזי מלך לאחר מכן מטבלים כך:
לימון שלם
כף וחצי מיונז
שמן זית (לפי הטעם)
ומלח...
זה טעים מאוד יש לסלט ארומה של דגים... כאילו אוכלים דג... מי שאוהב.. בתיאבון!
הערות
ל-4 עד 5 זה טעים!
המתכון באדיבות סבתא שלי שלקחה משכנה