סלט פסטה עם אנטיפסטי אטלקי

חדשות כיפה מיצמיצ 01/05/09 00:00 ז באייר התשסט

סלט פסטה אנטיפסטי, צילום: shutterstock
סלט פסטה אנטיפסטי, צילום: shutterstock

מצרכים

500 גרם פסטה קצרה או פטוצ´ינה

500 גרם קישואים מוצקים, חתוכים לרצועות צרות

פלפל אדום חתוך לרצועות צרות

250 גרם חזה עוף מתובל ומטוגן חתוך לרצועות

20 עלי עלי ריחן קצוצים דק

2 שיני שום קלופות ופרוסות דק

6 כפות שמן זית

2 גבעולי טימין

2 כפות חומץ בלסמי

מלח ופלפל שחור טרי, גרוס

מים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. מחממים את השמן במחבת ומשליכים אליה את הירקות. מטגנים ומערבבים מדי פעם, על להבה גבוהה. אחרי חמש דקות מוסיפים את פרוסות השום ואת הטימין, מערבבים היטב, בוזקים מלח וזורים פלפל, מטגנים עוד דקה, מוסיפים חומץ בלסמי, מביאים לרתיחה, מכבים את הלהבה ומשאירים את הירקות במחבת.

2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.

3. בעודה במסננת, מוסיפים לפסטה את קוביות חזה העוף ואת עלי הריחן ומערבבים היטב. מעבירים לקערה, מוסיפים את תכולת מחבת הירקות, כולל הנוזלים. מצננים, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים. את הסלט הזה אפשר לאכול גם למחרת היום.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות