מצרכים
סלק אדום
צרור פטרוזליה טריה
מלח
פלפל
שום גבישי
שמן
חומץ
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מבשלים את הסלק עד להתרככות מלאה כך שתוקעים בו סכין הסלק יחליק ולא יעלה ביחד עם הסכין- לפחות שעתיים בסיר רגיל או 40 דק´ בסיר לחץ.
מקררים, קולפים וחותכים לקוביות את הסלק.
קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים.
מוסיפים את השום, פלפל ומלח.
מתבלים בחומץ ובשמן (לא זית!)
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות סבתא שתחי´