סלט כרוב ואפונה

חדשות כיפה קוראת בשקט 12/12/15 23:25 ל בכסלו התשעו

לחתוך כרוב, צילום: shutterstock
לחתוך כרוב, צילום: shutterstock

מצרכים

1/2 כרוב לבן קצוץ

1/2 כוס אפונה ירוקה

1-2 גבעולי בצל ירוק

4 כפות גרעיני חמניה/צנוברים/שומשום קלויים- או שילוב של שלושתם.

לרוטב:

1/4 כוס שמן זית

4 כפות חומץ או לימון

1 כף מלח

1 כף סוכר

מעט פלפל שחור

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

לערבב את מצרכי הסלט. לערבב בנפרד את מצרכי הרוטב. לערבב הכל יחד כחצי שעה לפני ההגשה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

6 סועדים

כתבות נוספות