סלט אנדיב של מסעדת גבריאלה

חדשות כיפה הנהלת הקהילות 27/06/11 00:00 כה בסיון התשעא

מסעדת גבריאלה, צילום: מסעדת גבריאלה
מסעדת גבריאלה, צילום: מסעדת גבריאלה

מצרכים

עלי בייבי

2 תותים (חתוכים לרבעים)

חצי אגס (חתוך לפרוסות)

חצי אפרסק (חתוך לפרוסות)

20 גרם אגוזי לוז

5 עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)

10 עלי אנדיב

לרוטב:

לערבב בקערה או במג´ימיקס:

2 כפות שמן זית

כף מיץ תפוזים

כפית לימון

2 כפיות דבש

כפית טימין קצוץ

כפית שום כתוש

כפית חרדל דיז´ון

כפית חרדל חלק

קורט מלח

קורט פלפל

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מסדרים את עלי האנדיב בצורת פרח מסביב לצלחת

מערבבים בקערה את כל הירקות והפירות ומוסיפים את הרוטב

מסדרים את כל התערובת במרכז הקערה ולפזר מסביב אגוזי לוז

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות ז´אק דיין, שף מסעדת גבריאלה

כתבות נוספות