מטבוחה

חדשות כיפה ענבלול 02/12/13 16:40 כט בכסלו התשעד

מצרכים

7-8 עגבניות

4 שיני שום- קלופים וקצוצים.

1 פלפל ירוק חריף - חתוך קטן.

פפריקה ( מתוקה/חריפה. מה שאוהבים)

שמן

מלח.

הוראות הכנה

מרתיחים קומקום מים חמים.

עם סכין עושים פסים על העגבניות ושמים בקערה ומעליה שופכים מים רותחים עד לכיסוי מלא של העגבניות,

מחכים 5-6 דקות ומורידים את הקליפה תחת זרם מים. ( יורד כמעט לבד..)

חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ושמים בסיר ביחד עם השום והפלפל החריף

מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה, ואז מורידים לאש בינונית ומבשלים תוך כדי ערבוב מידי פעם עד שכמעט כל הנוזלים התאדו.

מוסיפים שמן , פפריקה ומלח ומבשלים עוד מעט לאידוי הנוזלים.

(משהו שמו 10 דקות)

הערות

המתכון באדיבות מתכון מצויין של חמותי :)

כתבות נוספות