מצרכים
חצילים
ביצה מהולה במים
שום פרוס
שמיר
רסק עגבניות
מים- בערך אותה כמות של הרסק
תבלינים: מלח, פלפל, סוכר
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
פורסים את החצילים לפרוסות, טובלים כל פרוסה בביצה מהולה במים ומטגנים.
- מסדרים שכבת חצילים בסיר, על כל חציל מניחים פרוסת שום ומעל כל השכבה מפזרים שמיר. כך מסדרים את כל החצילים בשכבות.
- מערבבים בקערה רסק עגבניות ומים, מתבלים וטועמים כדי לשפר תיבול. יוצקים על החצילים כך שהרוטב יכסה את החצילים.
- מבשלים עד רתיחה+ 10 דקות נוספות.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות סבתא אסתר