רוטב לסלט כרוב לבן

ו אלול התשסו ,30 באוגוסט, 2006 30/08/2006 0:00

מצרכים

מיץ מלימון אחד
רבע כפית פלפל שחור טחון טרי, רבע כפית מלח
כפית רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
חצי כוס שמן.

הוראות הכנה

מערבבים הכל עם הכרוב הפרוס ומשהים כשעה לפני ההגשה להתמזגות הטעמים

הערות

בעיה מסויימת: היחידה שעושה את הסלט הזה בצורה אכילה היא אשתו של דוד שלי. אבל את יכולה גם לנסות...

המתכון באדיבות

אריזה של רביולי תרד "לורנצו" של שטראוס
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
    תגובה חדשה

    האימייל לא יוצג באתר.

    המשך באמצעות

    שכחתי סיסמה
    אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

    יצירת חשבון חדש

    אני מאשר את תנאי השימוש באתר

    שכחת את הסיסמה? לא נורא!

    הכנס את כתובת המייל שלך ונשלח לך קישור ליצירת סיסמה חדשה