פלאטה חצי יוונית

כט בשבט התשעא
,
03 בפברואר, 2011
03/02/2011 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

עלי ארוגולה

זיתים שחורים בהירים

3 עגבניות בשלות

גבינה בולגרית (300 גרם או יותר)

שמן זית

חצי כוס פיסטוקים קלופים

הוראות הכנה

מרפדים צלחת בעלי ארוגולה שטופים ומנוקים מגבעולים גסים, עליהם מניחים זיתים שחורים בהירים, לוקחים 3 עגבניות בשלות ומקלפים בעזרת מים רותחים וחותכים ל-8 גזרות שוות, ומניחים אותם ביחד, כך שייראה כאילו העגבנייה שלמה. מניחים את העגבניות שחוברו להן יחדיו על הארוגולה. קורעים לגזרים גדולים נתח גדול (300 גר´ או יותר) גבינה בולגרית. מניחים בין העגבניות והזיתים. זולפים על הכל שמן זית. מרסקים גס חצי כוס פיסטוקים קלופים. בוזקים על העגבניות והגבינה.

ערימות קטנות של צנונית חתוכה לג´וליין

מלפפונים חתוכים לעיגולים דקים (מעט!)

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

המטען שהוסווה בתוך קאטר לפני נטרולו צילום: דובר צה"ל

בתגובה להנחת מטען: הותקפה עמדה של חמאס

קרא עוד