סלט תפוחי אדמה

יד באלול התשסו
,
07 בספטמבר, 2006
07/09/2006 0:00
סלט תפוחי אדמה  צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

ק"ג תפו"א

בצל גדול (רצוי סגול)

כמה בצלצלי אשלוט (במקום או בתוספת לבצל הרגיל)

מלח, פלפל שחור גרוס

2 כפיות חרדל (לא הכרחי)

שליש כוס חומץ בן יין

שליש כוס שמן זית

גיוונים: אפשר להוסיף צלפים, אנשובי, רצועות פלפלים קלויים וקלופים, זיתים שחורים או ירוקים, עגבניות מיובשות, עשבי תיבול שונים, חציל קלוי ומעוך עם מעט שום קצוץ, בשרים קרים, נקניקים חתוכים ועוד ועוד.

הוראות הכנה

מבלשים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, אך מוצקים.

מצננים מעט וקולפים, חותכים לפרוסות בעובי כחצי ס"מ (ואם הם גדולים אפשר לחתוך גם לחתיכות יותר קטנות), מניחים בקערה ומוסיפים בצל פרוס לטבעות או קצוץ ומערבבים בעדינות.

מערבבים את שאר החומרים ומוסיפים.

מערבבים בעדינות

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר