סלט שף - פאטוש עם קוביות לחם

חדשות כיפה חדשות כיפה 29/04/18 10:08 יד באייר התשעח

סלט פאטוש עם קוביות לחם שיפון קל מאפיית ברמן, צילום: מאפיית ברמן
סלט פאטוש עם קוביות לחם שיפון קל מאפיית ברמן, צילום: מאפיית ברמן

מצרכים

מצרכים (ל-4 מנות):

1/2 כוס תערובת עלי רוקט ואורוגולה

1/2 כוס עלי נענע

1/2 כוס עלי בייבי

1/2 כוס חמוציות

1/4 כוס אגוזים

4 פרוסות לחם 100% שיפון קל "לחם הארץ"

לרוטב :

2 כפות דבש

1 כפית לימון

3 כפות שמן זית

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

חותכים את פרוסות הלחם לקוביות, מפזרים בתבנית וזורים מעט שמן זית, מלח ופלפל. מכניסים לתנור וקולים עד לקבלת קוביות לחם שחומות וקלויות.

מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב. מערבבים את הרוטב עם כל המצרכים ומניחים מעל את קוביות לחם 100% שיפון קל.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות שף אבי לוי זוכה "מאסטר שף"

כתבות נוספות