סלט קישואים

ו בשבט התשעג
,
17 בינואר, 2013
17/01/2013 12:36
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

4-5 קישואים בינוניים

1 בצל בינוני

1 ביצה

מלח

פלפל שחור

הוראות הכנה

מקלפים את הקישואים ומגרדים אותם על החורים הגדולים במגרדת לקערה.

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.

בכלי שטוח ורחב (מחבת או סוטאז´) מטגנים את קוביות הבצל על שהן מזהיבות.

לאחר מכן, מוסיפים את הקישואים המגורדים אל הבצל המטוגן, מערבבים וממשיכים לבשל על אש בינונית (תוך כדי ערבוב מדי פעם) עד שהנוזלים של הקישואים מתאדים.

כשכל הנוזלים התאדו (לאחר כ-20 דק´ בערך) מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים.

אח"כ מוסיפים ביצה טרופה ומערבבים היטב היטב בתוך התבשיל.

לאחר כ-5 דק´ מכבים את האש ומכסים את הסיר.

הסלט טעים כשהוא קר.

הערות

המתכון באדיבות מתכון של אמא שלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר