סלט קינואה עגבניות ועשבי תיבול

כד בכסלו התשעו
,
06 בדצמבר, 2015
06/12/2015 20:56
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 כוס קינואה

בצל

תבלינים

עשבי תיבול

לסלט:

עגבניות שרי

בצל ירוק

בזיליקום

נענע

פטרוזליה

צנוברים/ אגוזי מלך

לתיבול:

שמן זית

זעתר

שום

לימון

מלח

פלפל

הוראות הכנה

מכינים קינואה עם בצל:

חותכים בצל לקוביות קטנות, מאדים עד שנהיה שקוף

מוסיפים כוס של קינואה (יש לברור ומומלץ לשטוף לפני)

מטגנים קלות עם הבצל

מוסיפים תבלינים לפי הטעם, ומערבבים, כדאי לתבל היטב אחרת היא אנמית..

ממלאים במים רתוחים עד שהמים מכסים את הקינואה.

סוגרים את הסיר, ומבשלים על אש נמוכה כ12 דקות.

מורידים מהאש, מערבבים ומשאירים עוד 5 דקות מכוסה.

חותכים את הרכיבים לסלט, מערבבים עם הקינואה, מתבלים ובתאבון.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר