סלט פנצנלה/סלט איטלקי

חדשות כיפה שבא השניה 23/08/09 00:00 ג באלול התשסט

פנצנלה, צילום: shutterstock
פנצנלה, צילום: shutterstock

מצרכים

חצי כיכר לחם כפרי לא טרי,

6 עגבניות בשלות מאוד,

בצל (עדיף סגול),

4 שיני שום קלופות ופרוסות דק,

20 זיתים שחורים מזן ´קלמטה´,

חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים גס,

שליש כוס שמן זית כתית מעולה של "עץ הזית בריאות מהטבע",

רבע כוס חומץ בלסמי,

מלח ופלפל שחור גרוס, טרי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מסירים את קרום הלחם ופורסים לקוביות בגודל 2 על 2 ס"מ. חותכים את הבצל לקוביות באותו גודל ואז מפרידים את הגלדים בכל קובייה. מערבבים את כל חומרי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מייד.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות