סלט "פלפלת" קיצי ורענן

כא באב התשעו
,
25 באוגוסט, 2016
25/08/2016 13:07
באדיבות
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

3 לבבות חסה

עלי בייבי

½ חצי כוס תערובת פיצוחים – (לבחירה אישית):

גרעיני חמנייה, קשיו טבעי, פקאן סיני, אגוזי מלך, חצאי שקדים

1 כוס תערובת פירות העונה (אפרסק, תפו"ע ירוק, דובדבנים, קיווי, משמש)

½ חצי קובייה של גבינת פטה כבשים או רבע גליל גבינת עיזים

לרוטב:

4 כפות סילאן

הוראות הכנה

את לבבות החסה לחתוך לרצועות ולהוסיף את עלי הבייבי.

את פירות העונה חותכים לקוביות ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את תערובת הפיצוחים והרוטב ומערבבים בעדינות.

לאחר מכן מפזרים מעל את הגבינה ומזלפים מעל עם הסילאן שנשאר. ניתן גם לקשט עם עלי נענע.

הערות

באדיבות "קפה פלפלת" חיפה
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר