סלט עלי תרד

יא בכסלו התשעח
,
29 בנובמבר, 2017
29/11/2017 10:12
סלט עלי תרד

סלט עלי תרד צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

שקית עלי תרד (300 גרם) – עדיף בייבי תרד

1/2 חבילה של נבטי סויה

בצל סגול קטן חתוך לרצועות

1 תפוח ירוק (מזן גרנד סמיט) חתוך לפרוסות דקות

חופן פקאנים שנקלו קלות בטמפרטורה נמוכה

חופן חמוציות מיובשות (ממותקות במייפל או ברכז תפוחים)

לרוטב:

1/4 כוס שמן זית

1/4 כוס שמן סובין אורז או שמן קנולה

1 שום כתוש

2 בצלים ירוקים קצוצים דק

1 כף חרדל

1 כף דבש

1 כפית מלח

פלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

1. מערבבים את כל החומרים של הרוטב בסיר קטן (או בפינג’ן). מחממים תוך כדי בחישה כ – 5 דקות, מסירים מהאש ומצננים מעט.

2. מערבבים בקערה את התרד, נבטי הסויה, הבצל הסגול והתפוחים.

3. שופכים מעל את הרוטב (זהירות לא לשים יותר מדי רוטב, להוסיף תמיד אפשר) ומערבבים.

4. בסמוך להגשה, לפזר מעל את הפקאנים והחמוציות.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שמחה ולאה גולדין צילום: Yonatan Sindel/Flash90

משפחת גולדין דורשת: לא לאפשר את קבורת המהנדס, עד להשבת החיילים והאזרחים מעזה

קרא עוד