סלט עוף ומלפפונים תאילנדי

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00
סלט מלפפונים ועוף תאילנדי צילום: shutterstock
בשרי
עד 3 שעות
פשוט

מצרכים

למשרה: 2 חזות עוף מנוקים, 2 כפות יין לבן יבש, 2 כפות שמן, מלח ופלפל שחור גרוס טרי

בנוסף: 3 כפות שמן, 3 מלפפונים קטנים, פלפל צ´ילי אדום, קצוץ דק, 2 כפיות ג´ינג´ר קצוץ דק, 2 בצלים ירוקים קצוצים דק, 4 שיני שום קצוצות דק, 5 כפות כוסברה קצוצה דק.

לרוטב: 2 כפות רוטב סויה, כפית שמן שומשום, כפית סוכר, מלח ופלפל שחור גרוס טרי.

הוראות הכנה

מערבבים את חומרי המשרה בקערית ומשרים בה את חזות העוף למשך מספר שעות.

מוציאם את העוף מהמשרה, מנגבים מעט ומטגנים בשמן חם 2 – 3 דקות מכל צד, רק עד שהוא עשוי דיו. לא לטגן יותר מידי, כי חזה עוף מתבייש מהר!

מקררים ופורסים לרצועות רוחב דקות. שמים בקערה.

חורצים את המלפפונים לאורכם בלי לקלף, מסירים בכפית את החלק עם החרצנים וזורקים. פורסים את המלפפונים לפרוסות אלכסוניות בעובי של כחצי ס"מ, מוסיפים לקערה עם העוף.

מוסיפים את כל שאר החומרים, מערבבים ומכניסים למקרר לצינון יסודי ורק אחר כך מגישים

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר