סלט סלק

יז באלול התשסז
,
31 באוגוסט, 2007
31/08/2007 0:00
סלט סלק צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

סלט סלק

החמרים:-

חצי ק"ג סלק מוכן לאכילה (1 מארז) או סלק מבושל בחומץ וסוכר (לחמיצה)

לרוטב:-

4 כפות חומץ בן יין אדום

1 כף חומץ בלסמי

1-2 כפות סוכר/כמו סוכר/ממתיק מלאכותי

2 כפות שמן קנולה

4-5 ענפי שמיר קצוצים

2-3 גבעולי סלרי כולל העלים

(לא הכרחי אך מוסיף טעם-כ-1/4 כפית זרעוני קימל)

קורט מלח

הוראות הכנה

אופן ההכנה:-

בקערה מערבבים את חומרי הרוטב. חותכים את הסלק לקוביות מלבניות בגודל 1X1X2 ס"מ ומכניסים לרוטב. מניחים בצד לספיגת טעמים. משפרים טעם אם צריך שיהיה חמוץ, מתוק ופיקנטי.

אפשר להכין יום מראש ולשמור במקרר.

אני מכינה תמיד כמות כפולה

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר