סלט מטבוחה

כג בכסלו התשעו
,
05 בדצמבר, 2015
05/12/2015 18:29
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

15 עגבניות אדומות בשלות.

ראש שום

3 פלפלים ירוקים חריפים.

שמן לטיגון- כוס שמן.

כף מלח

כף גדושה פפריקה מתוקה.

הוראות הכנה

לחלוט את העגבניות במים רותחים,לקלף ולחתוך לקוביות.

לקלף שיני שום ולפרוס אותן.

לנקות את הפלפלים ולחתוך לקוביות או רצועות.

לטגן בסיר גדול ורחב את השום והפלפלים.

לאחר 1/4 שעה להוסיף את העגבניות.

לחכות לרתיחה אחת ואז להנמיך ולבשל כשלוש שעות עד שהעיסה סמיכה ללא נוזלים.

לאחר שעת בישול להוסיף לסיר מלח ופפריקה.ולערבב.

מדי פעם לתת ערבוב למטבוחה ולהמשיך לבשל.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר