סלט לאבנה

ו באלול התשעג
,
12 באוגוסט, 2013
12/08/2013 9:40
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 חב´ לאבנה (עדיף עם שמן זית וזעתר)

2 מלפפונים

1 גזר

1 פלפל אדום

2 עגבניות קשות

חופן קטן עלי נענע בלי גבעולים (לא לוותר!!)

חופן עלי פטרוזיליה

מעט שמן זית, מעט מיץ לימון

מלח

הוראות הכנה

קוצצים את הירקות והעלים לסלט קצוץ קטן קטן, כמו סלט ערבי, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח וכף גדושה מהלאבנה, מערבבים היטב.

בצלחת הגשה רחבה מורחים את כל שאר הלאבנה ועורמים מעל את הסלט המעורבב.

הערות

לכ- 8 סועדים

המתכון באדיבות מבוסס על מסעדת גרג

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר