סלט כפר עם פטריות חמות

ו באדר ב'
,
16 במרץ, 2016
16/03/2016 15:05
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

בסיס הסלט:

מיקס עלי חסה

קוביות עגבנייה

קוביות מלפפון

רצועות פלפל.

ועליה פטריות חמות שהוקפצו במחבת קלות בשמן זית, בליווי קרוטונים, אגוזי חמניה, אגוזים ושקדים.

תיבול:

רבע כוס שמן זית

כף לימון

גבינת פטה מגורדת

הוראות הכנה

מערבבים את הירקות החיים, מעליהם מגרדים את הגבינה, מפזרים את הפטריות החמות, הקרוטונים והאגוזים, את חומרי התיבול מערבבים ושופכים מעל הכל.

הערות

אני אוהבת את הסלט הזה במיוחד, שכן אפשר להגיש אותו חם או קר, הוא טעים אהוב, והכי חשוב קל להכנה. תהנו!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר