סלט בורגול עם רימונים

יא בתשרי התשעח
,
01 באוקטובר, 2017
01/10/2017 16:08
בורגול עם רימונים צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

4 מנות:

כוס בורגול גס/עבה

כוס וחצי גרעיני רימון

חצי כוס אגוזי פקאן מסוכרים שבורים

3-4 כפות שמן זית

6-8 כפות מיץ לימון טרי

2 כוסות עלי פטרוזיליה קצוצים

כוס עלי נענע קצוצים

כוס עלי כוסברה קצוצים (לא חובה)

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

אופן הכנה:

-משרים את הבורגול במים כשעה ומסננים (אין צורך לבשל במים).

-מרכיבים סלט בורגול: מערבבים את כל החומרים בקערה ומתקנים תיבול במידת הצורך.

מומלץ לתבל לפחות חצי שעה לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר